Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Groep 3/4


 

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen op de pagina van groep 3/4!

Groep 3/4 is een gezellige groep, die bestaat uit 25 kinderen en 2 juffen.
Op maandag, dinsdag en woensdag is juf Kim in de groep en op donderdag en vrijdag juf Ina. 

We beginnen de dag met een kwartier lezen. Vervolgens gaan we samen in de kring. We luisteren naar het (bijbel)verhaal, zingen liedjes en mogen vertellen. Vervolgens gaan beide groepen aan het werk met hun eigen lesstof. 

Groep 3 heeft het heel erg druk met het leren lezen! We kennen inmiddels al flink wat letters en zullen er de komende tijd nog veel meer bij gaan leren. Met deze letters lezen we onze eerste woordjes. 
We lezen natuurlijk niet de hele dag. We rekenen, schrijven en spellen ook en er is ook tijd voor de vakken als tekenen, handvaardigheid, muziek, natuur, verkeer, KiVa en gym. Daarnaast vinden we het kiezen uit de kast en buiten spelen ook nog steeds erg leuk!

Groep 4 heeft ook een druk programma. We zullen dit jaar gaan oefenen met de tafels! Ook hebben we dit jaar voor het eerst het vak 'taal' op het rooster staan. We oefenen verder met spelling, schrijven, lezen (technisch en begrijpend) en natuurlijk hebben ook wij tijd voor tekenen, handvaardigheid, muziek, natuur, verkeer, KiVa en gym.

Deze laatstgenoemde vakken zijn veelal op de middag gepland en doen we gezellig met de hele groep!