BSO Duimelot

is gevestigd in IKC De Bron in Nieuw-Amsterdam, waar we de beschikking hebben over drie ruime lokalen. We bieden hier buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

BSO Duimelot heeft drie groepen
Groep De Broekies is een groep voor de jongste kinderen van 4 tot 6 jaar. De groep is voor maximaal 15 kinderen. De groep is gevestigd in de voorschool.
Groep Drakenland is een groep voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. Maximaal 20 kinderen.
Groep Villa Kakelbont is een nieuwe groep voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Deze groep heeft haar groepsruimte in het speellokaal van de school. We doen veel sport activiteiten met deze groep.

Openingstijden
De buitenschoolse opvang is alle dagen van de week geopend, van 7.00 tot 18.00 uur, voorschoolse opvang en verlengde opvang is mogelijk.
De voorschoolse opvang is vanaf 6.30 uur en verlengde opvang tot 19.00 uur.
Tijdens vakantieopvang en margedagen gelden dezelfde openingstijden en bieden we een uitgebreid activiteitenprogramma.

Samenwerking
Wij werken veel samen met christelijke basisschool De Bron en voorschool De Bron, waar we samen mee in het IKC “Kindcentrum De Bron” zitten. Daarnaast hebben we een nauwe samenwerking met Kinderopvang Duimelot te Veenoord. In het IKC is een logopedist aanwezig waar ook kinderen van de BSO af en toe naar toe gaan als ze bij ons zijn.

We halen en brengen ook elke dag kinderen van en naar openbare basisschool “De Bascule” in Nieuw-Amsterdam.

Dagindeling:
7.00-8.15/8.30 uur:  Voorschoolse opvang. 8.00 de kleinste kinderen naar de klas brengen en eventueel kinderen naar andere school brengen.
11.45/12.00 uur: Kinderen van andere school halen of opwachten in de gang van De Bron. Brood eten en drinken. BSO Duimelot verzorgt het brood /beleg/ drinken/koekjes. Aangepaste voeding wordt in overleg met de ouders geregeld.
14.15 uur: Kinderen van andere school halen of opwachten in de gang van De Bron. Dan samen iets drinken en een koekje eten. Daarna vrij spelen.
Einde van de dag: De kinderen worden opgehaald door hun ouders/verzorgers.

Op de BSO mogen kinderen lekker vrij spelen. Wij bieden leuke activiteiten aan. De kinderen mogen zelf beslissen was ze willen doen. In de vakanties bieden we een speciaal activiteitenprogramma, aangepast op groepsgrote en de kinderen. Daarnaast doen we ook geregeld uitstapjes.

Brengen en halen sport
Heeft u kind tijdens de opvang sport, dan kunnen wij uw kind ook brengen en halen. Vraag naar de mogelijkheden bij een van de pedagogisch medewerkers op de locatie.

Zie voor tarieven en aanbod ons Aanbod en tarievenoverzicht KONN 2019 regio Emmen

Inspectie

Alle locaties zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Dat betekent dat de kwaliteit van de voorziening regelmatig wordt geïnspecteerd door de GGD. Wilt u de rapporten van de locatie van uw kind bekijken?  Klik dan hier.

Adresgegevens:

Ganzenroer 2